Kontejnerové zpracování masa
Modulární kontejner je vybavený pro zpracování červeného a bílého masa, pro výrobu klobás a jiných masných výrobků. Navržen je v souladu se současnými zdravotními a hygienickými předpisy, s ohledem na optimální využití prostoru.
Ve standardních kontejnerech je možné zpracovat 600 - 800 kg / den a jsou zvláště vhodné pro malé a střední podniky i rodinné farmy, které chtějí vhodným způsobem a bezpečně zhodnotit svůj vlastní produkt.
Modulární kontejnery lze volitelným příslušenstvím přizpůsobit požadavkům zákazníka: je možné spojit kontejner s dalšími moduly nebo stávajícími budovami k získání shody CE, zvýšení skladovací či výrobní kapacity nebo odloučení pracoviště. Moduly jsou mimořádně univerzální, tímto způsobem je možné krok za krokem vybudovat malou kompletní zpracovatelnou společnost.
Zvolte si ideální variantu kontejneru: