Co s kadávery zvířat?

Nabízíme chladící boxy na kadávery zvířat v různých velikostních variantách, které poskytují prostor pro 1-9 barelů nebo mini kontejnerů a jsou ideální pro společnosti s průměrnou i nadprůměrnou produkcí odpadu.

Nakládací dvířka mají pneumatické tlačné pružiny, díky kterým je použití jednoduché a ergonomické. Chladící boxy na kadávery mají vpředu dvoje dveře pro usnadnění vykládání barelů nebo kontejnerů. Všechny modely jsou dodávány s RVS výparníkem se švovými sváry TIG. Tato metoda svařování nepoužívá žádné „jiné suroviny", jako je cín nebo stříbro, což výrazně snižuje možnost úniku kapalin. Stručně řečeno, svařované švy našich výparníků jsou také RVS, což také výrazně zvyšuje životnost těchto jednotek.

Uživatel se nemusí starat o teplotu v chladícím boxu na kadávery, automatický termostat v chladící jednotce zajišťuje stálé udržování teploty mezi 4 a 8 stupni celsia. Vnější plášť boxu je vyroben z polyesteru s izolovanými stěnami (6 cm silnými, s izolační hodnotou 0,323 W/m²K). Vnitřek je zcela bezešvý, což usnadňuje čištění a v boxu nezůstávají žádné zbytky odpadu.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat nebo na Produkt - produkt - Euratainer